Posted By: madhouse (Free party is not a crime) on 'CZyummies' Title: Re: Vlastni kvaskovy chleb Date: Mon Jan 28 14:19:30 2013 Ja sem dostal jakejsi extra bezudrzbovej kvasek z tohoto zdroje: http://www.cuketka.cz/?p=11261 Staci ho jednou tydne smichat trochou zitne mouky a vody a obcas ho takto nakrmeny nechat 12-16 hodin "provetrat" pri pokojove teplote. Jo a nasel sem recept, kterej mi nejvic vyhovuje: "Chleb Sumava bez hneteni", ktery jsem si jeste trochu o nektere kroky zredukoval ;-) http://www.cuketka.cz/?p=11418 - pracnost je zhruba 5 min + 12 hodin cekani + 5 minut + 2 hodiny cekani a sup s nim do trouby :-) Minimum prace a zadnej bordel v kuchyni - doporoucuju :-) Misto osatky mam jenom uterku, misto uzavrene pecici nadoby dam nahoru alobal a striknu trosku vody na zacatku do trouby ;) -- Dejte si pryc ty signatury! Kdo to ma porad umazavat??