Posted By: Suzanne (ThisUsedToBeMyPlayground) on 'CZyummies' Title: Oregano - recept Date: Wed Jun 6 17:35:27 2007 Rizoto se zampiony 1. Do zeleninoveho vyvaru date varit ryzi. Prebranou a proplachnutou, samozrejme. 2. Na trose oleje nechate zesklovatet cibulku nakrajenou na kosticky. Pridate zampiony nakrajene na platky. Podusite. 3. Do zampionove hmoty pridate sul, drceny kmin a oregano. Dusite pod poklickou, dokud se neuvari ryze, a smichate ve vetsim z hrncu. Postrehy: 1. Krme je podstatne chutnejsi, kdyz se pouziji zampiony cerstve. Mrazene jdou tez, zampiony z konzervy jsou dost hrozne. 2. Kdyz se pouzije ryze parboiled, je vhodne dat mene vody (vyvaru). 3. Cerste oregano je jakesi podivne. Pote co oholite pulku kvetinace, je nutne do zampionu nasypat jeste pul lzicky suseneho, aby to melo nejakou chut... P.S. Recept na patatas doporuceny Xenem mam vytisteny a chystam se na nej, az oregano v kvetinaci zase trochu obrazi... SuE