Posted By: Jovo () on 'CZyummies'
Title:     Re: kam s marmeladou?
Date:      Thu Jul 27 15:55:31 2006

> > chvili ti poskytne objem. Pak se nabizi vyroba celomarmeladovych nanuku, 
> > tvarohovomarmeladovych nanuku, tvarohovych nanuku s skvrnami marmelady... 
> > jogurtovomarmeladovotvarohovy polarkovy dort, ...
> 
> Jeeee jak se to dela??? :)
>                                    johanka

  Proste to namichas, nalijes/napechujes do formicek - muzes pouzit i ty velke 
vanocni, zapichnes drzadlo a je to. Dalsi moznost je si koupit/vyrobit male 
pytliky o velikosti budouciho produktu, nalit, zapichnout drzadlo, zavazat a 
zmrazit - pak staci sloupnout pytlik a snist:-)
  Vyhoda pytliku je, ze pak ty nanuky nechytaji ten typicky mrazakovy pach - 
proto formicky take radeji zabal.

  Michat muzes bud najemno, nebo nechat kousky. V pripade potreby se tvaroh da 
naredit. Jediny problem muze byt prilis sladka marmelada s malem vody - ta 
pak nemusi zmrznout.


Jovo. 

Search the boards