Posted By: medvidek (Blazni umiraji nadvakrat) on 'CZyummies'
Title:     Re: pizzi testo
Date:      Thu Jun 10 08:35:23 2004

> Ja delala leta testo od kamarada, ze kteryho je tenoucka
> tvrda pizza, a posledni dobou delam testo KrupickyM odsud,
> ktery je nafouklejsi, ale zase takovy tlusty a bez chuti.
> Nemate nekdo nejaky lepsi?

Chudak KrupickaM, ten ale musi vypadat :)

Pridavam recept na pizzu, ktery jsem si privezl od jedne kamaradky z Norska. 
Bohuzel uz si vubec nepamatuju, jestli je testo nafouknute nebo ne, 
kazdopadne kdyz podle toho receptu svagrova udela pizzu, tak mi chutna.

Zde je original bez editaci tak, jak jsem ho zaznamenal na svuj notebook primo 
v kuchyni na norskych kolejich :) 

50g kvasnic
malou hrst soli vmichat do kvasnic az se roztecou(odstran vsechny vlasy)
pridat 3 polevkove lzice oleje
350 ml vody telove teploty a zamichat
pridat tolik hladke mouky, aby vzniklo testo (zpracovat rukou)
nechat lezet
zkouska: zaborit prst a testo musi splasknout
0.5kg mleteho masa posmazit, pak pridat koreni
predehrat troubu asi na 225 stupnu
vrstvy: rajcatove pyre
        maso
        houby
        syr
pect 15 - 20 minut
 

>                                        johanka


                 medvidek

--
There are 4 boxes to use in the defense of liberty:
soap, ballot, jury, ammo.
Use in that order.

Search the boards