Posted By: pdvox123 (Peta) on 'CZyummies'
Title:     Re: co s rejzi
Date:      Sat Feb  5 16:45:52 2005

No moznosti je prece spousta. Kdyz vynecham sladke varianty (ruzne nakypy,
pyre apod.), ktery v podstate nejim a povazuju max. za dezert, ale ne
hlavni jidlo, tak je to prece vyborna priloha k vetsine st'avovych jidel
jako spanelske ptacky, ruzna masa na stave na miliony zpusobu (napr.
znojemska, ruzne perklety), vsemozne zavitky, ... Pak se taky hodi na
odlehceni masove naplne do plnenych paprik nebo zelnych listu, do
nekterych polevek (napr. i do cesnecky misto krup, co se vari moc dlouho a
musi se namacet). Nejradeji ji mam ale aplikovanou v rizotu "na muj
zpusob", a nejen ja.  Za dob kolejniho zivota to byla ma nejcastejsi
priloha, byt brambory mam radsi, ale kdo by se s nima porad tahal, skrabal
a pak vynasel vecne slupky do kontejneru. A jakou ryzi kdo preferujete? ja
parboiled, ale ne sackovou.

Safra, uz mam zase hlad, tendle board si budu muset vypnout:-))

--peta

Search the boards