Posted By: pdvox123 (Peta) on 'CZyummies' Title: Re: co s rejzi Date: Sat Feb 5 16:45:52 2005 No moznosti je prece spousta. Kdyz vynecham sladke varianty (ruzne nakypy, pyre apod.), ktery v podstate nejim a povazuju max. za dezert, ale ne hlavni jidlo, tak je to prece vyborna priloha k vetsine st'avovych jidel jako spanelske ptacky, ruzna masa na stave na miliony zpusobu (napr. znojemska, ruzne perklety), vsemozne zavitky, ... Pak se taky hodi na odlehceni masove naplne do plnenych paprik nebo zelnych listu, do nekterych polevek (napr. i do cesnecky misto krup, co se vari moc dlouho a musi se namacet). Nejradeji ji mam ale aplikovanou v rizotu "na muj zpusob", a nejen ja. Za dob kolejniho zivota to byla ma nejcastejsi priloha, byt brambory mam radsi, ale kdo by se s nima porad tahal, skrabal a pak vynasel vecne slupky do kontejneru. A jakou ryzi kdo preferujete? ja parboiled, ale ne sackovou. Safra, uz mam zase hlad, tendle board si budu muset vypnout:-)) --peta