Posted By: Travis (Space Traveller) on 'CZyummies' Title: Re: pizzi testo Date: Wed Jun 9 08:55:57 2004 > Ahoj, > > dneska jsem mela zase jednou nedomaci pizzu a dostala jsem > trauma, jaktoze oni ji maj tak dobrou, mekkou a zaroven > krupavou a jeste nafouknutou vzduchovejma bublinama a tak > a ja nic. Je to tim, ze maj lepsi testo, nebo tim, ze maj > 8x tak velkou troubu? :) > > Ja delala leta testo od kamarada, ze kteryho je tenoucka > tvrda pizza, a posledni dobou delam testo KrupickyM odsud, > ktery je nafouklejsi, ale zase takovy tlusty a bez chuti. > Nemate nekdo nejaky lepsi? > > Dalsi otazka je omacka. Ja to vzdycky pokydam protlakem a > posypu oreganem, ale mam pocit, ze ty komercni pizzy to > maji nejaky vymakanejsi. Plain protlak ma navic takovou > specifickou prichut, ktera uz se mi trochu zajedla. S cim > to michat/redit/korenit? A proc nepouzivas rajcatovou "omacku"? Vyroba je TAK snadna - za 5-10 min (podle toho, co s tim vyrabis) mas hotovo. :-) Travis > Taky jsem jednou v pizzerii jedla smetanovou pizzu (smetanova > omacka misto rajcatovy), byla moc dobra, cosi na ten zpusob > jsme pak zkouseli doma (podle receptu z webu), uplne hnusny > to nebylo, ale moc velka slava taky ne. Nedelate ji nekdo? > > Diky predem za cokoli :) > johanka > > P.S. Mnou zminovane i jine recepty lze nalezt v kucharce > http://ckl.ms.mff.cuni.cz/~johanka/podstranky/kucharka.html