Posted By: Bochi (Bochi) on 'CZyummies' Title: Re: Syrove fondue Date: Tue Jul 16 12:45:13 2002 > Ja bych se jen zeptal - osobne to delam tak, ze to ze spejle ci vidlicky > stahnu normalni priborovou vidlickou, nabodnu nove maso, vlozim do oilu, > stazene sousto zatim vychladne do prijatelne teploty, prozenu ho omackama a > vlozim do ust, zacpu chlebem. Mozna je to prilis uspechana podoba, ale z > racionalnich argumentu me napada ten, ze se nenprasi omacky do oleje, > kdybych to omachaval na tehle vidlicce. Delam to podobne, protoze u masoveho preci jenom chvili trva, nez se to usmahne. A ta doba se da (krome klaboseni) dobre vyuzit na to, aby jine kousky mezitim chladly. Typicky jsem mel v "chladnouci fronte" dva az tri hotove kousky. Nevim, jestli to je az tak uspechane, ono i tak do docela trva. A pokud jde o ty omacky, ty by se asi do oleje dostat nemely, jak rikas. Delam to podobne. Ovsem "machani pred" touz vidlickou nijak nevadi - pred ponorenim lze totiz maso obalit do pripraveneho testicka (fantasii se meze nekladou. jen aby to bylo neco smazitelneho ;-) a to je potom teprve labuzo. > Martin Bochi