Posted By: KrupickaM (Ja mam balsoj pistaljet) on 'CZyummies' Title: Masove fondue Date: Fri Jun 28 09:04:48 2002 Kdyz uz to tu nekdo nacal... Vpodstate se na tom neda nic vymyslet ani zkazit. Do toho kastrolu, co se porad nahriva se da olej a na vidlickach se v tom opekaji kousky nalozeneho masa, je k tomu habadej zeleniny, pecivo. Maso mozno vseho druhu, nalozene take do cehokoli, ja osobne delam asi tak 3-4 ruzne varianty pro jedno sezeni. Doporucuji chutove co nejrozdilnejsi, bezne delam kari, pak neco ala starocech - cesnek, kmin, ... a jedno bylinkove - bazalka, ... A kdyz uz jsme u toho, vyborna vec pro mlsouny je cokoladove fondue, do toho kastrolku se rozpusti cokolada, trosku naredi, atd, proste pripravi a namaceji se v tom kousky ovoce, ja je pred tim na chvili nakladam do rumu, nebo aspon pokapu. Martin ==- Martin Krupicka -===- martin@pinknet.cz -===- ChatNick: savec -== Signature last changed: 31.05.2000 --- nezbylo misto na citat Signature administrator: martin@vscht.cz --- jen seriozni nabidky