Posted By: KrupickaM (Ja mam balsoj pistaljet) on 'CZyummies'
Title:     Masove fondue
Date:      Fri Jun 28 09:04:48 2002

Kdyz uz to tu nekdo nacal...

Vpodstate se na tom neda nic vymyslet ani zkazit. Do toho kastrolu, co se 
porad nahriva se da olej a na vidlickach se v tom opekaji kousky nalozeneho 
masa, je k tomu habadej zeleniny, pecivo.
Maso mozno vseho druhu, nalozene take do cehokoli, ja osobne delam asi tak 
3-4 ruzne varianty pro jedno sezeni. Doporucuji chutove co nejrozdilnejsi, 
bezne delam kari, pak neco ala starocech - cesnek, kmin, ... a jedno 
bylinkove - bazalka, ...


A kdyz uz jsme u toho, vyborna vec pro mlsouny je cokoladove fondue, do toho 
kastrolku se rozpusti cokolada, trosku naredi, atd, proste pripravi a 
namaceji se v tom kousky ovoce, ja je pred tim na chvili nakladam do rumu, 
nebo aspon pokapu.

Martin 
   ==- Martin Krupicka -===- martin@pinknet.cz -===- ChatNick: savec -==
   Signature last changed: 31.05.2000         --- nezbylo misto na citat 
   Signature administrator: martin@vscht.cz     --- jen seriozni nabidky

Search the boards