Posted By: misko (.|/) on 'CZyummies'
Title:     Re: nakladany hermelin
Date:      Wed Jun  2 15:35:01 1999

> AFAIK je to nalozene v oleji.
> A je tam kvanta koreni, doporucuje se fest ostra paprika.
> Cili hermelin rozkrojit na placku polovicni, popatlat paprikou, nacpat do 
> specialni sklenice (ta se vyznacuje tim, ze se tam ten hermelin vleze a moc 
> mista nezbyva kolem nej), zalit mausoleem a odpalit. Teda, nechat odstat.

no - hlavne tam nacpat cesnek a cibuly (cesneku vrstvu), pak naky to koreni, 
aby to palilo a tak a ten volej (zalit) 
staci to nechat 1 den 

misto hermose se da pouzit i neco jinyho (treba romadur je moc dobrej, apod. - 
s blatackym zlatem se mi to moc nepovedlo) 

osvedcilo se mi ty 2 pulky spojovat treba odhlavickovanymi sirkami (aby byly 
ty pulky u sebe a ty dobroty se mohly do toho sejra hezky vsaknout)

tak a je to

M.

> 
> Martin 
>     ==-Martin Krupicka-===-krupickam@writeme.com-===-ChatNick: Mrqa-==
.|/

Search the boards