Posted By: beejey (Super REBEL !!!!!!!) on 'CZyummies' Title: Re: chleba z tesca Date: Wed Mar 3 23:37:41 1999 > tak jsem si koupil chleba v tescu v praze na zlicine a jeste po tydnu se da > v > pohode jist - nevite nekdo, jak je to mozny? davaj do toho nejaky "sracky" > nebo jak to delaji? > M. muzu ti to rict...tatka ma pekarnu ...takze my delame 100chlebu takhle.... 32 kg psenicne mouky 32 kg zitne mouky nejaka ta sul.....kmin....Basell - to je pripravek pro lepsi kynuti potom Quellstar to je pripravek na lepsi vaznost mezi moukou a vodou... pak nejake to drozdi.....a je to ;-)))) jooo a do toho vseho voda.... hehe vice rikat radsi nebudu tot nase receptura...a nas chleba se da jist v pohode tyden... Kdyz treba sto lidi @@@ @@@@ @@@@ @ @@@@ @ @ udela nejakou vec, @ @ @ @ @ @ @ @ ja uz z principu @@@ @@@@ @@@@ @ @@@@ @ udelam pravy OPAK ! @ @ @ @ @ @ @ @ @@@ @@@@ @@@@ @@ @@@@ @