Posted By: Rat (prilis mnoho her) on 'CZwww' Title: Re: Frames+JavaScript Date: Wed Oct 7 10:20:17 2009 O Zdar, > Ve strance jsou dva FRAMEs. Mam problem, co nastava jen ve Firefoxu > (3.5.3) > - v Opere (9 neco) i IE (8) vse funguje jak ma... vetsinou to byva naopak;-) > Kdyz v frame nastavim nejakou promennou v druhem frame (nebo zavolam > nejakou > funkci, co to nastavi), stranka se mi reloadne:-( To zpusobi prenastaveni > toho, co jsem chtel nastavit, zpet na default. Kod je neco na zpusob > > vrchni.html > var promenna = 'default'; > > spodni.html: > ... > top.frames['vrchni'].promenna = 'neco'; > ... > > > Zajimave je, ze cteni ( var nastaveni = top.frames['vrchni'].promenna ) > reload > nezpusobi, a to ani na jednom z browseru. Mozna je to blbost, ale co error console? Muze to hazet exception a jestli tu promennou nastavujes na nejakem onclick a href=#, tak to muze zpusobit reload. Pripadne zkus explicitne kolem toho prirazeni dat try-catch-alert. > Jovo. Krysa rat@atrey.karlin.mff.cuni.cz Jsem Krysa http://atrey.karlin.mff.cuni.cz/~rat/