Posted By: Zero (0) on 'CZphilosophy' Title: Hazejte kameny! Date: Sat Jan 6 20:10:00 1996 Hu! nebyla to sice hodinka ci dve, ale zjevne to tolik nevadi .. Tato teorie je vysledkem nekolika debat (na kterych se na alkohol pouze myslelo) a neni vysledek pouze mych psychickych nestabilit na zacatek jeden postreh - * Tato realita je striktne definovana * to je neco, co nedokazu, tak to po me ani nechtejte - ale muzete s tim souhlasit, kdyz budete chtit (takove veci oznacim *) Druha hypoteza - * Tato realita je prilis striktne definovana, nez aby byla jedina je li neco definovano, pak to urcite nekdo definoval. Mela-li tato realita byt jedina, pak by nemel byt nikdo, kdo by ji mohl definovat (ledaze by mel moznost ovlivnovat ji zvnitrku, coz se ale jevi ponekud podivnym) *** Tato realita je prilis striktne definovana, nez aby nebyla virtualni *** (Stvoril-li ji nekdo, pak jeho ocich realitou nejsme - totiz mozna ano, ale nikdy v pohledu rovnocenne reality a navic ta nase muze mit docela jine axiomy nez ta jeho (proc by mela mit stejne, kdyz si ji stvoril tak, jak chtel ON?)) Je-li tato realita (muzeme polozit 'realita=vesmir'? ja myslim, ze jo) pouze procesem (podrealitou) nejake jine, je pak mozno z nitra podreality prozkomat nadrealitu? Muze podproces zjistit udaje o procesu? vsechny? z hlediska nadprocesu? a bude mu to k necemu? Uz jsem toho snad napsal dost, nuze Hazejte kameni !!! Ale nejdriv este rejpnuticko - 3. Newtonuv zakon zna snad kazdy. A ja se ptam - kdyz se mi libi dum (nebo jiny nezivy objekt), jak se to odrazi na nem??? jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 jsem 0 cisla se prece do blazince nezaviraji !!! Zero 0 U R, & 0 U'll % 2