Posted By: Haribolo (Wothan pan z Haribola) on 'CZphilosophy' Title: Re: Konec placani casu s ubozaky Date: Wed Feb 12 18:03:32 1997 > Tohle je na me skutecne moc. Musim si prostudovat paragrafy na ochranu > osobnosti apod. Despekt, s jakym se stavi lide ke mne, je mozna pochopitelny > proto, ze de facto nevedi, kdo jsem ;-) ale stejne zvasty nechat rikat o > PREDSEDOVI AKADEMIE VED mne pripada jako cesta do pekel. - jo jo...je to chudacek a Lumo se ho musi zuby nechty zastat...Lumo nam nakonec bude jeste nekoho zalovat. BTW: jak je to s tim, ze Lumo nema uctu k titulum a autoritam? :-)) P.S: prostuduj synku prostuduj.... > /// O __ Your Lumidek. mailto:lmot2220@menza.mff.cuni.cz Nejde ti to?....vem si vetsi kladivo! . . . WWWW . . / |<< . Vas posledni pohan z usvitu veku . . [##] .. . II | . . . Wothan z Haribola . #-#-#-#-#-#-#-##-#-# . . . [##|#II/II#|#####|] E-Mail:ladislav.tomic@vslib.cz . [##|#II II#|#####|] Hpege:http://ketupa.ktk.vslib.cz/~tomic/valhalla.html [##|#II II#|#####|]