Posted By: Libb (Libor) on 'CZkids'
Title:     Re: rohliky: historicky pohled :)y
Date:      Thu Jul 20 14:16:16 2006

> > Jinak nechci ti brat pripadne iluze, ale tmave pecivo je hodne casto tmave
> > jen  diky barvivum, neni to jeho prirozena barva... :-( 
> 
> Jses si jistej?

nerikam, ze u vsech, ale ve vetsine ano. A jsem si jistej, mam to od lidi, co 
delali v pekarne. Ono se to pak lip prodava... (tim nesnizuju hodnotu 
informace, ze tmave pecivo je lepsi, nez bile, ale ta tmavost je casto dana 
umele. Pokud je tmave prirozene, je to super, ale neboj, poznas to na cene).
 


 > Ja myslel ze je to kvuli jiny mouce.
> Doufam, ze cerveny vino taky neni obarveny...
> Ticcino
> 
> >                                                                       Libb

                                                                      Libb

Search the boards