Posted By: KrupickaM (HHeLiBeBCNOFNe) on 'CZexperience' Title: Re: Maso v Kotve Date: Sun Dec 6 20:35:56 1998 > > Syrovy maso v lednicce (takova mala (0,5m)^3 jako na VSK 17.11.) > > nevydrzi tejden. Kdyz ho pak rozkrojite, trochu uprostred smrdi, ne > > normalne. > Zajimalo by me, jestli ten puch, co je citit v Kotve (Praha, Namesti > republiky) pobliz regaluu s masem, souvisi s tim, ze maso chladi pri > podobnych teplotach, nebo pochazi z jineho zdroje. Netusite nahodou > nekdo? > > Pavel Maso kdyz hnije, tak smrdi, to da rozum, ne? :-) A hnije tehdy, kdyz ma dostatecnou teplotu, aby se zaclo rozkladat. V kotve nenakupuju, takze nevim. Ale tendle smrad, pokud je to klasicka rychna hnijiciho masa velice pravdepodobne pochazi z hnijiciho masa :-) Martin Martin Krupicka, krupickam@writeme.com, v chatu Mrqa ***** Toto NENI signatura *** ***************************** [End of signature.]