Posted By: KrupickaM (HHeLiBeBCNOFNe) on 'CZexperience'
Title:     Re: Maso v Kotve
Date:      Sun Dec  6 20:35:56 1998

> >   Syrovy maso v lednicce (takova mala (0,5m)^3 jako na VSK 17.11.)
> > nevydrzi tejden. Kdyz ho pak rozkrojite, trochu uprostred smrdi, ne 
> > normalne.  
> Zajimalo by me, jestli ten puch, co je citit v Kotve (Praha, Namesti
> republiky) pobliz regaluu s masem, souvisi s tim, ze maso chladi pri
> podobnych teplotach, nebo pochazi z jineho zdroje. Netusite nahodou
> nekdo?
> 
>   Pavel

Maso kdyz hnije, tak smrdi, to da rozum, ne? :-)
A hnije tehdy, kdyz ma dostatecnou teplotu, aby se zaclo rozkladat. V kotve 
nenakupuju, takze nevim. Ale tendle smrad, pokud je to klasicka rychna 
hnijiciho masa velice pravdepodobne pochazi z hnijiciho masa :-)

Martin
 
Martin Krupicka, krupickam@writeme.com, v chatu Mrqa
***** Toto NENI signatura ***
*****************************
[End of signature.]

Search the boards