Posted By: Javim (C'est la vie) on 'CZbazar' Title: Podnajem: Praha 9 - Prosek Date: Tue Dec 17 10:50:09 2002 Ahojda Protoze nam odchazi jeden clen "rodiny", uvolnuje se nam zde behem konce ledna jeden pokoj o rozmerech 4x4m (odhadem, jsem liny to merit presne). Nabizime tedy podnajem za stejnych podminek jako mela Hanicka ktera nas opousti z rodinnych duvodu (nechala se sbalit chlapem co ma vlastni byt :) Cena je 3500kc/mes + 500kc/mes zaloha na energie (rozdily se budou vyrovnavat vzdy jednou rocne ... vychazi to na kveten) + tretina poplatku za telefon (bohuzel ho nemuzeme zrusit, pacto to neni nas byt :( ), ktera cini neco kolem 60kc/mes. Z vybaveni bych vyzdvihnul: CB televize, mikrovlnka, lednicka, rychlovarna konvice, vysavac, telekomfon a internet (zadarmo a furt). Bydlime tu ja a Jaydee. Byt je situovan do klidne lokality vedle Proseckeho hrbitova (to jest na svahu do Vysocan). Dopravni dostupnost z centra e vcelku solidni i ted po povodnich :) Pokud by mel nekdo zajem, necht mi da vedet na: Jan Moravec Stoupajici 786/14 Praha 9 - Prosek +420 608 232 565 javim@moje.cz _/ _/_/_/_/_/ _/ _/ _/ _/_/_/ _/ _/ Chce se mi smat _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/_/ _/_/ Chce se mi letat _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ Chce se mi skakat _/ _/ _/_/_/_/_/ _/ _/ _/ _/ _/ Chce se mi povidat _/_/_/ _/ _/ _/ _/_/_/ _/ _/ Hlavne ale chci zit