Posted By: Jovo () on 'ASCIIart' Title: From Chat : Date: Wed Jan 21 12:43:58 1998 Tak jsme chatovali a pak se to nejak zvrhlo. Zde jsou dva vytvory. Zena nalezato : |:-)-3===|===== A nastojato : ||| |O -| V / ~/ | __|__ || || | UU / | | | | | | | | | | / | | Y | | | | | / ||| ||| ||| --- Vsimnete si, ze mi ulitla jedna mezera a tak ma 'vytvor' ponekud nesoumerne poprsi :-) Reakce na 'umeleckou tvorbu': ------------------------------------------------------------------------- SpirIt: terminatorka I ! Crom: Jovo: teda, ze ma jenom jedno voko, to se da prezit, ale jinak bych byl pro ttrochu vetsi soumernost :) Jovo: Crom: Ty vole, nevidis, jak na tebe mrka ? :-) SpirIt: Crom: ona dostala zasah brokovnici! :-)) Crom: takhle by ji to tahlo doprava, chodila by dokolecka SpirIt: vyvazila by to nakupni taskou (nebo kulometem) Crom: ten kulemet do levy ruky tezko, kdyz nema levy voko Pirate: ... gauner :-( -------------------------------------------------------------------------- ... takze si to kdyztak upravte, vy nenasytove :-) Jovo.