Posted By: Mirage (Prazskej Batman!) on 'ASCIIart' Title: Re: ... Date: Thu Mar 27 11:40:10 1997 > Protoze jste asi napnuti (nebo taky ne ?) > > Adresa na prevod: > > > FTP.UWP.EDU > > A nekde hodne hluboko... > > Kdyby nahodou, nekdo mi dejte kam to mam hodit, a ja to tam dam ci poslu > E-M. > > Nasel jsem v tom progu chybu: Jak jiste vite, v Gifu jsou i hodnoty pro > animace... Vzdycky se nadefinujou frejmy a vono pak jede. Jenze..protoze to > nikdo nepouziva, kazdej na definovani frejmu kasle.. No a ten prog ne... > Takze o nekterejch screenech prohlasi, ze tam nic neni... > Docela dlouho jsem se tam hrabal a nenasel jsem nic, mozna proto, ze nevim co mam hledat. Muzes napsat cestu a nebo alespon nazev toho souboru? Jinak posli to treba na sorry.vse.cz do adresare INCOMING. Diky Mirage +--------------------------------+---------------------------------+ | MIRAGE | | _,,,---,,_ | | student & computer maniac | ZZZzz /,`.-'`' -. ;-;;,_ | | Miroslav.Jindrisek@sorry.vse.cz| |,4- ) )-,_..; ( `'-' | | http://sorry.vse.cz/~xjinm04 | '---''(_/--' `-'_) | +--------------------------------+---------------------------------+